Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IBCC 2023

- 2023. 04. 22. 21:28:59

Nem maradhat ki idén sem az IBCC!

Igen, mi is részt veszünk az idei IBCC világversenyen! A szektorhúzás már megtörtént, és tűkön ülünk, hogy elkezdődjön a verseny.

Képzeljétek, nemcsak versenyzők, hanem szektor szponzorok is leszünk ezen a neves eseményen. Ahogy pedig a lenti leírásból is kiderül, a Beta-Mix szektor az egyik legszerencsésebb helyszínt kapta.

Az biztos, hogy izgalmas napoknak nézünk elébe! Mindennap érkezni fogunk a friss eseményekkel kapcsolatosan, úgyhogy mindenképpen kövessétek az oldalunkat!

Beta Mix

Ez a szektor már a Balaton középső medencéjének déli partján helyezkedik el. Balatonszemes és Balatonszárszó nem csak a balatoni horgászok kedvelt területe, hanem a tavaszi felmelegedő vízben frekventált területnek számít a pontyok esetében is. Több száz méterig sekély vízoszlop jellemzi, majd a tipikus déli part vonások, a homokpadok itt is jelen vannak, illetve a markáns törés is. Variációs lehetősége itt is van a versenyzőknek, hogy melyik botot milyen mélységbe helyezik el. Érdekessége, hogy a Balaton közepén terül el, így az északi, észak-nyugati és az északi-keleti szélirány is optimális a halfogás szempontjából. Ráadásul az erőteljes, előnyös széliránynak köszönhetően akár a rövidebb távok is jól adhatják a halat. A gyors fogási ütem elengedhetetlen annak érdekében, hogy az itt versenyző csapat az élmezőnyben tanyázzon, akár megnyerje a IX. IBCC-t. Hatalmas, 20 kg feletti pontyokban itt sem volt hiány a korábbi megmérettetéseken, ráadásul 29 és 30 kg feletti példányokban sem, ami a balatoni horgászokat dicséri.

 

Fantasztikus hangulatban telik az idei IBCC horgászverseny!

Egy csapatban hatalmas erő tud lenni, ami nagyon jól jön, főleg egy ilyen nagyszabású verseny során. A Beta-Mixtől összesen 4 csapat indult az idei IBCC-n: a 2 magyar csapat mellett a Beta-Mix román, illetve a szerb csapata is megküzd a fődíjért.

A tó partján is kiváló a hangulat, nagyon motiváltak a résztvevők, mindenki arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki saját magából és a csapatából.

Mi is kiélvezünk minden egyes pillanatot, amit pedig megkoronáz az a tény, hogy a nem annyira kedvező szektor ellenére gyönyörű fogásaink születnek.

Köszönjük, hogy szurkoltok nekünk, továbbra is megteszünk mindent a győzelemért!

Tartalomhoz tartozó címkék: Csapat IBCC